avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie anaf

Am primit astazi o somatie anaf...Nu stiu pt ce provine ...la denumire obligatie fiscală scrie alte venituri venit despagub si răspunderi pf etc nu stiu ce inseamna. Va rog dacă se poate sa mi explice cineva pt ce trebuie să platesc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:31, 18 Mai 2019
Mergeti la ANAF si cereti lamuriri. Numai acolo puteti afla despre ce venituri este vorba care au fost supuse impozitarii si taxarii. Posibil a fi venituri pe care nu le-ati declarat si au fost identificate din alte surse de catre ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un plic de la anaf pentru venituri ramburs Adina1956 Adina1956 Buna ziua. Am primit recent acasa un plic de la ANAF in care spune ca figurez in evidentele dansilor cu sume incasate cu titlu de RAMBURS in perioada 2017 ... (vezi toată discuția)
Soția mea încasează venituri săptămânale de etsy mariadana222 mariadana222 Soția mea încasează venituri săptămâna de Etsy ( fiind o platforma internationala). Ce tip de venituri se vor considerate pt anaf? Precizez că nu are ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil ca anaf să impoziteze un venit de 100 €/lună, primit de o persoană de la familia sa din străinătate? Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Cum e posibil cand o persoana primește 100 €/ luna, în cont de la familia sa din străinătate , sa fie impozitati de ANAF acei bani? (vezi toată discuția)