avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca 2 h
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca 2 h

Bună ziua,sunt angajat cu carte de muncă,normă întreagă, iar în timpul liber lucrez part/time, contract de 2h.... Cât de mult mă ajută la pensie,dacă mă ajută?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 19 Mai 2019
Nu va ajuta ca si stagiu de cotizare, dar va ajuta la stabilirea cuantumul pensiei , intrucat vi se va cumula ambele salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat in uk cu contract cu 0 ore, potrivit legistatiei ... stela03 stela03 buna ziua, Am lucrat in uk cu contract cu 0 ore, potrivit legistatiei din uk acest contract se supune legislatiei aplicabile pentru contractul part time. Acum ... (vezi toată discuția)
Contract determinat 6 ore pe zi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, am si eu o nelamurire ,daca m-am angajat la 6 ore am aceleasi drepturi ca cel angajat cu 8 ore sau se considera munca part-time la 6 ore? 4 ore ... (vezi toată discuția)
Cim part - time EuPiti EuPiti buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie? multumesc (vezi toată discuția)