avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... care este diferenta dintre un :Credit restant si o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

care este diferenta dintre un :Credit restant si o Creanta restanta.

verisoara mea a decedat in 2017. Succesorii testamentari au primit de la o banca ,o cerere de executare silita ,in care se mentioneaza o creanta ,reprezentand o suma ,care defalcata,se imparte in :
- un credit restant .
-o dobanda restanta si
-o creanta restanta.
intru-cat din documentele gasite ,rezulta ca ,suma retrasa din linia de credit este total diferita de sumele solicitate de banca, doresc sa fiu informata ,care este explicatia expresiilor": credit restant" si " creanta restanta".
Creditul restant - s-a împlinit termenul până la care trebuia achitat creditul;
Dobânda restantă - creditul vine la pachet cu dobânda anuală (sau cum s-a stabilit cu banca);
Creanţa restantă - este cumulul dat de debitul principal )creditul) şi accesoriile (dobânda şi poate şi alte penalităţi).

Odată cu dezbaterea succesiunii, succesorii au dobândit atât bunurile (de orice fel), dar şi creanţele (debitele) ataşate patrimoniului pe care l-au dobândit prin succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Datoriile bancare se mostenesc de catre copii? iacobdragomir iacobdragomir Cum pot fi sistate taxele si comisioanele de intarziere de plata la termenul stabilit initial? Datoriile la banca se mostenesc de catre copii? (vezi toată discuția)
Cum pot intoarce un bun achizitionat pintr-un act de v-c revocat partial in patrimoniul succesoral? catinf catinf Buna ziua. In timpul vietii, mama mea a a vandut cu clauza de intretinere mie si sotiei mele proprietatea pe care locuia, constand in doua imobile (numere ... (vezi toată discuția)