Buna seara,am o prietena ce este despartia de sotul ei care impreuna au un copil.Intre timp ea,a gasit pe altcineva.Aceasta persoana vazand ca prietena mea se descurca greu avand un copil in grija, a inceput sa ii trimita bani din propria initiativa, fara ca aceasta sa ii ceara. Trimisul banilor au fost atat prin tranzactii bancare cat si prin MoneyGram. Valoarea totala a baniilor se ridica undeva la 4000 de euro. Acum prietena mea a incercat sa se indeparteze de aceasta persoana din cauza ca a aflat ca are mari probleme de sanatate cu transmitere sexuala. Iar actualul iubit cel care i-a trimis bani o ameninta ca merge la politie si o baga la inchisoare si o hartuieste prin telefon si mesaje.
Ea insa nu are posibilitatea sa ii inapoieze aceasta suma. Ce ar trebui sa faca si care sunt sansele ca el sa actioneze impotriva ei in vreun fel??
Fapta reprezintă infracțiunea de Hărțuire și trebuie formulata plângere prealabila in termen de 3 luni de la data comiterii ultimului act de Hărțuire.
Dacă domnul respectiv are pretenția sa ii fie returnați banii nu are alta opțiune decât sa deschidă un proces civil împotriva doamnei, dar nu ii dau mari șanse de reușită.
Ce fel de iubit e acela care trimite bani online? Și cum s-a consumat relația dar mai ales cât a durat? Fiindcă pe același forum discutăm și despre înșelătorii online. Dar sunt sigur că nu e cazul prietenei dvs. Nu s-ar fi complicat pentru 4000 eur. Daca pe OP-uri scrie împrumut, banii trebuie returnați
Accident rutier
Petretudor95
Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Amenintare
Roxanado
Buna seara,suntem amenintati ca ni se da foc de unchiul sotului meu,cu care locuim in curte.Martori la aceste amenintari au fost 2 echipaje de la Politia ... (vezi toată discuția)