avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere salariati

Exista procedura pentru concedierea colectiva în cazul unei autorități publice, atâta vreme cât Codul muncii, art. 74, prevede ca dispozițiile privind concedierea colectiva nu se aplica în cazul instituțiilor și autorităților publice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 19 Mai 2019
O astfel de procedura trebuie sa se regaseasca in Reg.Intern sau intr-o procedura operationala la nivel de institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura concediere colectiva bugetari juridic dana juridic dana Care este procedura de concediere colectiva a salariatilor contractuali din institutiile publice? Va rog indicati si actul normativ care reglementeaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Prevederi legale pentru institutiile publice litigii_munca litigii_munca Buna ziua, Am citit ca dispoziitile art 68-73 din Codul Muncii nu se aplica salariatilor din institutiile publice si ca in cazul institutiilor publice, ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare - cum se acordă liber? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă prezint următoarea situație : - o colegă din instituția noastră publică are de luat mai multe zile libere. Nu se știe exact cum se ... (vezi toată discuția)