avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere apel dupa 30 de zile de la comunicarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere apel dupa 30 de zile de la comunicarea hotărârii

Buna ziuă! Nu am putut depune cerere de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea unei hotărâri deoarece am fost internată nonvolutional într-o secție de psihiatrie 5 săptămâni. În plus, mi s-au administrat și neuroleptice, deci nu-mi puteam exercita drepturile procedurale. Am fost externata vineri, 17.05.2019. Există vreo modalitate prin care pot depune cerere de apel fără a fi respinsă, deoarece nu a fost depusă în termenul de 30 de zile de la comunicarea hotărârii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:12, 19 Mai 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa încercați o repunere în termen depunand actele medicale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, singura modalitate ar fi repunerea în termen dar sa si motivați toate aceste aspecte cu imposibilitatea...in cererea de apel.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicare eronata a termenului de apel - repunerea in termen danmarian50 danmarian50 buna ziua va rog respectuos ajutati-ma sunt disperat...am primit o hotarare in care scria ca pot face apel in 30 de zile...cauza mea fiind pe vechiul cod civil ... (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează apelul se pune si sambata si duminica la nr GabitaGafer GabitaGafer Am primit hotararea pe 15 noiembrie in ea scrie ca am dreptul 30 zile sa fac apel .Va rog care este ultima zi in care pot face apel in hotărâre scrie cu ... (vezi toată discuția)