avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie ilegala pe teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie ilegala pe teren arabil extravilan

Sau construit 5 case pe teren arabil si la o casa au scos autorizatie anexa agricolă iar in realitate ii casa rezidentiala.unde sa ii reclam sa le darame?
Cel mai recent răspuns: frizer , utilizator 16:02, 27 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
La o casa au autorizatie anexa agricola.restu nimic.primaria nu face nimica.de la isc am primit raspunsul.au fost si la fata locului iar primaria dădea din umeri ca cica ei nu au stiut ca se construeste acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin cu o sonda titei petrom si conditii pt avizul de constructie casa sami80 sami80 buna ziua, am cumparat in 2006 un teren extravilan arabil situat la 20m fata de ultima casa construita in speranta construirii unei case dupa ce voi fi scos ... (vezi toată discuția)
Obtinere puz pt teren extravilan cu constructie anexa Andreea Mihalca Andreea Mihalca Buna ziua, Am urmatoarera speta: detin un teren in extravilan, cu modificarea categoriei de folosinta din neproductiv in arabil neproductiv, apoi iarasi ... (vezi toată discuția)
Se poate anula autorizatia de constructie si demola constructia? Vali69 Vali69 Buna seara, Se poate anula o autorizatie de construire emisa in 2009 pentru o casa construita in 2008 care este construita pe o parcela de doar 120mp, casa ... (vezi toată discuția)