avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Schimbare mod de calcul impozit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Schimbare mod de calcul impozit PFA

Buna seara.
Daca la infintarea PFA-ului am optat pentru modul de calcul in sistem real, pot depune o noua declaratie unica, rectificativa, ca sa schimb modul de calcul in norma de venit?
Este necesar sa treaca cei 2 ani pentru a putea schimba?
Mentionez ca PFA-ul a fost infintat in urma cu 3 luni.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:32, 20 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar la anul, cand veti depune declaratia unica pentru 2020 puteti sa optati pentru schimbarea modului de impozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la sistem real la norma de venit pfa 2019 Madalina0808 Madalina0808 Buna ziua, am un PFA infiintat inca din anul 2015, pe care insa nu am avut activitate pana in anul 2019. Am depus pana acum toate declaratiile pe 0, iar in ... (vezi toată discuția)
Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)
Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real? blagateodora blagateodora Bună ziua! Am infiintat un PFA in mai 2020 impozitat in sistemul de norma de venit. Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real? Stiu ca in ... (vezi toată discuția)