avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Produse Hand Made
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Produse Hand Made

Buna ziu,

Suntem o mica firma ce pesteaza servicii in Europa avand ca activitate confectionarea produselor hand made, creme, sapunuri, sampon, etc.

Intrebarea noastra este, putem face o sucursala si in romania? avem toate certificatele si firma inregistrata asa cum prevede legile uniuni europene, insa va fi nevoie sa reluam aceste etape si in romania? pentru a putea comercializa si vinde?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 08:51, 20 Mai 2019
Bună ziua,

Interesați-vă la Registrul Comerțului din orașul unde doriți să înființați sucursala (orașul unde aveți locație pentru sediu social - sau unde îl puteți obține (sediul social poate fi și la avocat dacă nu aveți pe nimeni în România)

Aveți informații despre înființare sucursale aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Vanzare de obiecte hand-made pentru caritate burgheliaandrei97 burgheliaandrei97 Buna seara! Am stabilit cu colegii mei de clasa sa confectionam obiecte hand-made, sa le vindem intr-o expozitie de Craciun, iar banii castigati sa ii ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791, magazin online DreamBig DreamBig Pfa cod caen 4791, magazin online. Salut, vreau să-mi deschid un magazin online pe un pfa ce deja îl am, din câte știu trebuie să adaug codul caen 4791. ... (vezi toată discuția)