avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna ziua,am pimit pv cu amenda de rovinieta,au expirat cele 15 zile calendaristice pentru plata ei pe jumatate, problema cea mai mare este ca am pierdut procesul verbal si nu stiu cum sa-mi platesc amenda.
Continea CNP,si nu se poate plati la trzorarie si doar la spit.pot merge doar cu buletinul acolo si sa o platesc,sau CESTRIN-ul elibereaza copii.dupa pv.
Orice ideea ma ajuta enorm,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:10, 21 Mai 2019
Bună ziua,

În mod normal se trimite o copie și la Direcția de impozit eși taxe de care aparțineți. Mergeți la DITL și vedeți dacă apare ceva pe numele dvs.

Dana Fatol
Am fost la.sfatul.dvs la DITL,si miau spus ca nu ma pot ajuta,si vor plicul cu stampila postei,cand a fost ridicat.pot fi executat silit pentru neplata,sau sa mi sa pune poprire pe salariu
Am fost la.sfatul.dvs la DITL,si miau spus ca nu ma pot ajuta,si vor plicul cu stampila postei,cand a fost ridicat.pot fi executat silit pentru neplata,sau sa mi sa pune poprire pe salariu
O veți plăti atunci când vine somație de la DITL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)
Amenda neplata rovinieta. buna. am uitat cand trebuie sa platesc ... micro40 micro40 Amenda Neplata ROVINIETA. Buna. Am uitat cand trebuie sa platesc Rovinieta deoarece o platesc anual si nu am mai stiut cand expira. Astazi data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde pot solicita o copie a unei amenzi date de politie? ... lord1 lord1 Buna ziua, unde pot solicita o copie a unei amenzi date de politie? A procesului verbal? Nu sunt la domiciliu sa il primesc si va fi lipit pe geamul blocului ... (vezi toată discuția)