avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie radiere firma ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie radiere firma ANAF

Buna ziua. Tocmai am terminat pasii de radiere a unei firme SRL-D, obtinand certificatul de radiere de la ONRC. Mi s-a zis ca mai trebuie sa depun o declaratie de radiere a firmei la ANAF. M-ati putea indruma catre acel formular? Il pot completa eu (am fost unic asociat) sau trebuie completat de un contabil autorizat? Este acesta ultimul pas? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Pasi fiscalitate in dizolvarea si radierea srl-d OvidiuCk OvidiuCk Buna seara, Mi-au fost aprobate actele pentru dizolvarea si lichidarea SRL-D-ului zilele acestea iar in 45 de zile voi incepe radierea. Daca pe partea de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tatal meu avea deschisa o firma, era administrator ... CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna seara, tatal meu avea deschisa o firma, era administrator si asociat unic , din 2010 firma nu a mai avut nici o activitate si nici nu a mai prestat ... (vezi toată discuția)