avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare definitiva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare definitiva

Buna ziua,
am 55 ani cu o vechime in munca de 24 ani pensionat pe caz de boala revizuibil , cu handicap de gradul 2 definitiv as dori sa stiu la ce varsta pensionarea pe caz de boala devine nerevizuibila ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:32, 23 Mai 2019
Nu exista handicap de gradul 2.
Exista pensie de invaliditate de gradul I, II,III.
Exista handicap grad, grav, accentuat si mediu.
Clarificati aceste lucruri.
scuze gradul II ,accentuat .multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie de invaliditate nerevizuibila cu 5 ani inainte de implinirea varstei standard, daca in ultima decizie este indeplinita conditia de stagiu complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mylenna2010 mylenna2010 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de mama mea. Mama este pensionata pe caz de boala gradul III, din ianuarie 2003, cu un stagiu de cotizare la acel ... (vezi toată discuția)