avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa

Probleme : sotul cetățenie germana, sotia dubla cetatenie, ambii cu domiciliul in germania
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:23, 20 Mai 2019
si ati vrea sa stiti daca....?

Buna ziua.Dorim sa cumparam o casa in romania.....Persoana de incredere pe care o avem in tara, a fost la notar si acesta i-a spus ca or sa fie probleme cu facerea contractului casei. Sotul meu e neamț, eu am dubla cetatenie....Actual locuim si lucram in germania....Notarul i-a spus persoanei pe care o avem in tara , ca cel mai simplu ar fi daca am face contractul pe numele fiicei mele cu dreptul de uzufruct pentru noi.....Ce înseamnă asta concret?Ce riscuri exista?
Multumesc anticipat pentru sfaturi.....

19luciax22 a scris:

Probleme : sotul cetățenie germana, sotia dubla cetatenie, ambii cu domiciliul in germania

Inseamna ca proprietar va fi fiica, iar dvs si soțul veti avea dreptul de a locui în imobil și de a-l folosi pana la deces.
Riscurile...le stiti dvs.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager cmary cmary Bună ziua!!! Vă rog mult să-mi dați un răspuns!! i Fiica mea este proprietarul unui apartament cu clauză de uzufruct viager în favoarea soțului mamei ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil cu drept de uzufruct viager marius_br marius_br Doresc sa cumpar un imobil care are trei coproprietari si un beneficiar al unui drept de uzufruct viager (in conexiune cu doi dintre proprietari). Daca toti ... (vezi toată discuția)
Uzufruct ContSters334938 ContSters334938 Sotia are un copil dintr-o casatorie anterioara,imobilul in care locuim,este al dansei.Suntem casatoriti de 4 ani.Daca,doamne fereste ,ar muri sotia,eu as ... (vezi toată discuția)