avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pagube
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pagube

A fost un incendiu la o locuință duplex din apropiere din cauza unui scurt- circuit , eu stau tot într-o asemenea locuință , mă asigur anual, dar dacă se întâmplă același lucru din apartamentul vecinului sau al meu, se pot cere daune dacă se constată că incendiul a pornit de la unul din noi ? Sau se dă asigurarea ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:27, 21 Mai 2019
Exsta asigurari obligatorii impotriva anumitor pagube
dar proprietarii pot incheia si asigurari facultative care sa acopere si riscurile generate de cazurile precizate de dv
Totul se reduce la interesul proprietarilor pentru a-si asigura proprietatea si bunurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incendiu casa fara asigurare Aly07 Aly07 Buna seara, Am o cunostinta careia i-a izbucnit casa in incendiu din cauza unei sobe. Este o situatie foarte grea pt. ea si familia ei. Ce demersuri se pot ... (vezi toată discuția)
Daune datorate in urma unui incendiu liviu.scarlat liviu.scarlat Buna ziua, incendiul generat in urma unei explozii a unui generator instalat in curtea casei a afectat atat locuinta mea cat si a altor 5 vecini. Parte ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa locuinta si bunuri izapopa izapopa Am incheiat asigurare facultativa la Carpatica, pentru locuinta si bunurile aferente acesteia, iar in urma incendiului societatea de asigurari refuza plata ... (vezi toată discuția)