avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce „capcane„ poate ascunde oferta „ preiau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce „capcane„ poate ascunde oferta „ preiau apartament cu datorii„ ?

Buna ziua,
Am gasit la cutia postala un fluturas de la o agentie imobiliara,care in afara de „cumparari,inchirieri„ preia apartamente cu datorii !
Am solicitat telefonic cateva detalii,si mi s-a raspuns,ca agentia achita datoria,iar tu ca si vanzator o restitui în momentul vanzarii imobilului.
Cunoaste cineva acest „sistem„ ?
Este legal a se proceda asa.
Capcanele trebuie analizate în contract în ipoteza că ar exista.
Daca actele se încheie la notar(asa cum e normal si legal) nu se pune problema de capcane,probabil agenția va oferi sau va găsi un client care va oferi un pret ceva mai mic decât prețul real al imobilului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model vanzare cumparare active prin licitatie xm xm Poate cineva sa-mi transmita un model de contrcat de vanzare cumparare active imobiliare si mobiliare prin licitatie in cadrul procedurii de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Comision contract de intermediere cu agentie imobiliara alexberi alexberi Buna ziua, Sunt cumparatorul unui apartamet si am probleme cu plata comisionului pentru un apartament vizionat prin intermediul unei agentii ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie imobiliara cristina_popescu cristina_popescu Va rog sa ma ajutati cu informatii privind documentatia necesara infiintarii unei agentii imobiliare. As dori sa stiu daca este suficient doar deschiderea unei ... (vezi toată discuția)