avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pot refuza referendumul?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pot refuza referendumul?

Votez pentru Parlamentul european dar nu pentru referendumul privind justiția
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Caluelena , utilizator 17:04, 11 Ianuarie 2022
Da, poti vota doar pentru alegeri, doar pentru referendum sau poti vota pentru ambele. Succes!
In Romania prezenta la vot nu este obligatorie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți fi verificat și înregistrat de către operatorul de calculator doar în evidența pentru alegerile europarlamentare și veți primi de la membrii comisiei doar buletinul de vot referitor la aceste alegeri. Nu puteți fi obligat să participați și la referendum dacă nu doriți.

Bună seara mă numesc Elena și am pensie de handicap grad mediu și de o luna de zile nu mai lucrez, mi s-a promis că mă voi întoarce curând dar ieri am aflat că doar din aprilie mă pot întoarce înapoi la serviciu. Mi s-a promis că mă plătește dar nu am primit nici un ban. Cum să procedez îmi spuneți?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)