Stimati "forumisti" cum este posibila aceasta situatie??? Am fost judecat de un jud. intrun dosar civil in 2007 iar maine in penal in sunt judecat de acelasi judecator!art47.interzice acest lucru. Va rog sa ma sfatuiti....P.S Am inteles ca la dosare penale trebuie sa fie in sala si un procuror .......il informez despre situatie??? Multumesc
Daca ati fi citit art. 47 C pp. cu atentie, ati fi observat ca este vorba despre aceeasi cauza . De exemplu, daca respectivul judecator s-ar fi pronuntat la judecata in fond, el nu ar mai avea voie sa judece intr-o cale de atac , sau , daca si-a exprimat anterior parerea cu privire la solutia ce ar urma sa fie data respectivei cauze. In aceste situatii, cat si in altele , expres prevazute in lege, judecatorul ar fi incompatibil de a mai judeca si ar fi necesar fie ca el sa se abtina, fie ca dvs. sa cereti recuzarea sa.
Mii de multumiri......Cum trebuie sa procedez daca doresc sa se ancheteze cazul de catre un procuror anticoruptie? P.S. nu am doar dubii, chiar exista certitudinea ca acest dosar este fabricat
Intre cauza civila despre care spuneti ca a fost judecata tot de judecatorul care urmeaza sa judece si maine, are vreo legatura cu dosarul penal in care sunteti parte si care va fi judecat de acest judecator?
Recuzare procuror !
tutu12
Un procuror de caz este prezent in instanta pentru sustinere ?
Se poate recuza acest procuror in fata acelei instante dat diind faptul caa acelasi procuror ... (vezi toată discuția)