avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatiile intocmite pe legea 230/2007 sunt obligate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatiile intocmite pe legea 230/2007 sunt obligate la reinnoirea cererilor de inscriere in asociatie pe legea 196/2018?

Buna ziua,
Asociatiile de proprietari au obligatia sa reinnoiasca cererile de aderare pe noua lege? 196/2018
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 12:29, 22 Mai 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Legea nu se aplica pentru trecut (retroactiv).
Subscriu la postare lui CipM
Altfel ar ca si cum ar trebui sa dam examen ptr. permis de conducere de fiecare data cand se modifica Codul rutier.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, redobândire permis stare de alerta Cristian312 Cristian312 Am dosar penal pentru vătămare corporala din cupla în urma unui accident rutier provocat din cauza mea în data de 15.11.2020 și am niște nelămuriri. Am ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari - modificare acord asociere + statut + regulament Gabriela_C Gabriela_C Buna ziua! Conform noii Legi 196/2018 se impune schimbarea si depunerea la judecatorie a Statutului asociatiei de proprietari si a Acordului de asociere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutați in data de 28 august am atins ... Danielaeamona Danielaeamona Buna ziua! Va rog sa ma ajutați In data de 28 August am atins o mașina foarte puțin ,am oprit ..mașina având o zgârietură de maxim 3 cm ,și ... (vezi toată discuția)