avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare ref coasigurat sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare ref coasigurat sanatate

Buna ziua,
Sunt salariata si ii am pe parintii mei ca si coasigurati la sanatate.
In momentul acesta, tatal meu, fiind bolnav de cancer, beneficiaza de tratament gratuit. De la 1 Iunie, vreu sa imi schimb locul de munca, insa fara intrerupere. Intrebarea este: poate fi afectat tatal meu in vreun fel? Stiu ca trebuie depuse de noul angajator unele declaratii, sau ceva de genul si ma gandesc ca pana se proceseaza, sa nu fie tata afectat atunci cand merge la spital si sa apara ca ne asigurat.
Ma puteti ajuta cu o lamurire?
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriannaa , utilizator 11:34, 24 Mai 2019
Niciun sfat pana acum........ :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat coasigurati sanatate adriannaa adriannaa Buna ziua, Sunt salariata si ii am pe parintii mei ca si coasigurati la sanatate. In momentul acesta, tatal meu, fiind bolnav de cancer, beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez vis-a-vis de un caz umanitar? aimey aimey Buna ziua. Nu stiu daca am postat la categoria potrivita, dar daca imi puteti da un sfat va rog sa o faceti. Acum o saptamana am cunoscut o persoana care ... (vezi toată discuția)
Tutela pentru parinti varstnici Geani_geani Geani_geani Buna seara. Am o problema majora cu parintii mei. Tata e grav bolnav, are cancer la rinichi si e aproape nevazator din cauza unei cataracte avansate. Mama e ... (vezi toată discuția)