avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua! Sunt in CCC de un an de zile si studenta in ultimul an la master, urmează să dau dizertatia. Problema cu care ma confrunt este defapt ca nu pot da ultimele examene si disertatia in sesiunea de vara deoarece sunt in Marea Britanie. Ce vreau sa aflu este dacă aman pentru sesiunea de toamnă imi suspenda indemnizația?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 21 Mai 2019
Plecarea in Marea Britanie poate implica suspendarea platii indemnizatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie NicoletaLeta NicoletaLeta Buna ziua. Indraznesc sa va cer o lamurire cu privire la urmatoare problema. Sunt insarcintata in 8 saptamani, iar data problabila nasterii este aprilie. In ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? inchiriez2012 inchiriez2012 1.daca sunt la masterat si am terminat cu ultimul examen,insa nu am dat lucrarea de dizertatie,pot beneficia de ajutor de somaj? 2. daca sunt actualmente ... (vezi toată discuția)