avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1

Buna ziua,

ca si agent de munca temporara voi avea un proiect pe teritoriul Romaniei cu angajati cetateni straini dar din tari UE.Unul din ei imi spune ca el are A1 "seconded" (banuiesc ca inseamna multi activitate) si intreaba cum se procedeaza cu contributiile la pensie si sanatate pentru salarul obtinut in Romania.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Mihai.Deac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai.Deac , utilizator 19:11, 21 Mai 2019
Persoana in cauza va fi detasat ?
Nu,va avea contract de munca in Romania ,doar mi -a spus ca detine A1 (pluriactivitate cred) si daca mai plateste aici taxe pe pensie si sanatate .Doreste sa plateasca la el in tara.
"Pluriactivitatea" desemnează situaţia în care un lucrător desfăşoară simultan sau alternativ activităţi salariate şi /sau independente pe teritoriul a două sau multor state membre.

Cel mai bine intrebati la CNPP - Casa Națională de Pensii Publice
Am sa intreb,desi am fost pasat rapid la alt birou unde nu mai era program(-:
Sa zicem ca nu se platesc contributii pensie/sanatate aici in Romania ,impozitul de 10%,cum se mai calculeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
Legea e101 este obligatorie pt munca in constructii metalice mihaelacostic mihaelacostic As vrea sa stiu daca am nevoie de acel dosar e101 pt a duce la munca echipa de baieti in Austria si Germania pt a lucra in domeniul constructiilor metalice,si ... (vezi toată discuția)