avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa inchid un bar, legal ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa inchid un bar, legal ?

Buna ziua, ma numesc logy, is betiv de meserie, si acuma va intreb cum as putea sa inchid un bar legal. Barul se afla in vecinatatea mea, este un bar de 3 lei o bere, 2 lei o bautura adio mama. Pentru ca se aduna betivii si zbiara si ma trezeste din somn, nu am nici o problema, ca poate la fel fac si eu. Dar am eu ceva probleme personale cu ei. Am depus cateva plangeri in legatura cu galagia, dar degeaba. Oricum barul nu ofera niciodata bon pe bautura, dar m-am gandit sa fac un flagrant cand vinde tigari la bucata sau rachiu la 2 lei direct din butoi.

Chiar imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, si cu toate ca is client fidel, nu mai pot suporta... daca nu o rezolv pe cale amiabila, o sa ma duc sa ii dau foc.

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)