avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Părți comune la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Părți comune la bloc

Stau la bloc iar la subsol avem boxe proprietate. Prin boxa mea trece o coloană de canalizare și una de apă. In repetate rânduri a curs canalizarea iar o dată să spart și țeava de apă rece de mi-a umplut boxa. Apă să infiltrat și la o boxa vecina unde ia stricat gresia. Proprietara are treabă cu mine că sa ii dau bani de reparatii. Ce am de făcut. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:34, 22 Mai 2019
Coloana de canalizare si apa sunt parti COMUNE ale imobilului si nu proprietatea dvs privata
Sa se adreseze asociatiei pt a o despagubi ( daca o va despagubi)
Avand in vedere ca factor generator al inundatiei este instalatia parte comuna din subsolul tehnic al blocului,dv nu aveti nici o responsabilitate
asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii partii comune de imobil respectiv instalatii,constructii
Daca vecina are pretentii,trebuie sa se adreseze presedintelui de asociatie de proprietari
Daca nu solutioneaza amiabil are dreptul legal prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu nevoie de o indrumare teava de sub bloc de ... Laura_dana Laura_dana Buna ziua Am si eu nevoie de o indrumare locuiesc intrun apartament nou fara subsol cu 3 scari Scara unde stau eu are probleme cu teava de canalizare adica ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inundatie si administrator necooperant Dan1123 Dan1123 Am fost inundat de catre vecinul de deasupra incepand cu data de 14, problema este in bucatarie si persista de atunci, vecinului de deasupra probabil i s-a ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic tranformat in boxe irina maria baros irina maria baros buna ziua, in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari ... (vezi toată discuția)