avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare taxe cetateni straini
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare taxe cetateni straini

Buna ziua,

daca angajez un cetatean strain (belgian) exista ceva recuperare de taxe de la fondul de pensii si sanatate cand se incheie contractul sau de munca in Romania?sa zicem ca e angajat cateva luni doar.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma scuzati ca va deranjez ,dar as vrea sa stiu daca exista un spital anume sau o policlinica in bucuresti care trateaza straini platind asigurarile ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca o persoana din Germania (Uniunea Europeana), este obligata, conform legii, sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat pentru cetatean strain elenakhalil elenakhalil buna ziua sunt cetatean roman casatorita cu un cetatean strain din afara UE. Eu sunt angajata si asigurata social in Romania si as dori sa-l fac co-asigurat ... (vezi toată discuția)