avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege service lift și verificare lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege service lift și verificare lift

Bună ziua! Doresc sa fiu informat dacă suntem obligați ca și asociație de locatari, cu bloc de 11 nivele și lift, sa plătim atat abonament de service dar și abonament de verificare pt lift. Dacă da, atunci care este acea lege sau legile.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
Raoul00, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:30, 23 Mai 2019
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii gasiti aici
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
elenazan, utilizator
Din păcate nu vad sa scrie la cât timp se fac verificările la lift, sau unde scrie dacă trebuie sa avem făcute lunar și service lift și verificare lift.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raoul00 a scris:

Doresc sa fiu informat ...

Holly Molly, nu m-am mai intalnit cu expresia asta de pe vremea lui Ceausescu. Venea nu stiu ce grangur in control cu o fraza din asta. Cu variatia 'vreau' in loc de 'doresc' - 'doresc' nu prea facea parte din vocabularul de partid.

Ok. doriti sa fiti informat. Ce va opreste sa va informati?!
Daca doriti ajutor, poate n-ar strica sa va exprimati ca atare. Fara supare, p-aici mai citesc juniori pe care nu e bine sa-i otravim cu limba de lemn.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
CipM, utilizator
Salut! Sunt un tânăr care a crescut după revoluție și vreau (doresc) sa ajut asociatia unde locuiesc, pentru a reduce factura lunara și pt ca președintele face ce dorește el și nu da socoteala la nimeni. Păcat ca se trezește, nu știu cine, care în loc sa ajute vine și critica, sau se da deștept. Precizez ca suntem o asociație cu 3 blocuri mari.
Mulțumesc!
CipM a scris:

Raoul00 a scris:

Doresc sa fiu informat ...

Holly Molly, nu m-am mai intalnit cu expresia asta de pe vremea lui Ceausescu. Venea nu stiu ce grangur in control cu o fraza din asta. Cu variatia 'vreau' in loc de 'doresc' - 'doresc' nu prea facea parte din vocabularul de partid.

Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Raoul00, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnu' tanar care a crescut dupa revolutie, cand o sa aflati cum se solicita ajutorul, mai ales cu titlu gratuit, s-ar putea sa-l si primiti. Cu expresii de vataf in batatura slabe sanse. Daca ati fi intrebat cum trebuie v-as fi dat raspunsul inca de aseara cu trimiteri direct la articol.
Va puteti informa gratuit apeland la un motor de cautare - astea nu se sinchisesc de modul in care le cereti sa fiti informat.

Alte discuții în legătură

Durata revizie/modernizare lift petroutza petroutza Buna ziua, Locuiesc la et.9 al unui bloc in care tocmai a inceput revizia/modernizarea liftului.Problema este ca durata de executie a lucrarii a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru firmele de cablu/tv BX BX In ultimii ani s-au tot inmultit firmele furnizoare de servicii internet, TV, telefonie. Problema este ca toti dau gauri in interiorul scarilor, isi trag ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc face abuz de functie !? o_oarecare o_oarecare Buna ziua la toata lumea. Am si eu o dilema: presedintele de bloc a legitimat un musafir de-al meu intr-o seara pe cand acesta ma vizita pe la ora 21.00; ... (vezi toată discuția)