avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege service lift și verificare lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege service lift și verificare lift

Bună ziua! Doresc sa fiu informat dacă suntem obligați ca și asociație de locatari, cu bloc de 11 nivele și lift, sa plătim atat abonament de service dar și abonament de verificare pt lift. Dacă da, atunci care este acea lege sau legile.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
Raoul00, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:30, 23 Mai 2019
[ link extern ]
Citind aici va veti convinge ca exista obligatia verificarilor si reviziilor pentru ascensor precum si intretinerea de catre o firma autorizata ISCIR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata revizie/modernizare lift petroutza petroutza Buna ziua, Locuiesc la et.9 al unui bloc in care tocmai a inceput revizia/modernizarea liftului.Problema este ca durata de executie a lucrarii a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru firmele de cablu/tv BX BX In ultimii ani s-au tot inmultit firmele furnizoare de servicii internet, TV, telefonie. Problema este ca toti dau gauri in interiorul scarilor, isi trag ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc face abuz de functie !? o_oarecare o_oarecare Buna ziua la toata lumea. Am si eu o dilema: presedintele de bloc a legitimat un musafir de-al meu intr-o seara pe cand acesta ma vizita pe la ora 21.00; ... (vezi toată discuția)