avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

In cazul in care o salariata are 3 locuri de munca si doreste sa intre in concediu crestere copil, cum se va calcula indemnizatia?La doua dintre locurile de munca are peste 1 an experienta, iar la cel de-al treilea cateva luni. Se face medie intre toate veniturile?Nu trebuie sa aiba minim un an la fiecare job ca sa se ia in considerare venitul, nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 23 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se face media pe toate veniturile ...
Si nu e obligatoriu sa aiba la fiecare loc de munca cel putin un an lucrat iainte de nasterea copilului,nu?
Nu este obligatorie o astfel de conditie... In speta, se iau in considerare toate veniturile din salarii și asimilate salariilor supuse impozitului pe venit realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa rămân insarcinata Lili-luci Lili-luci Bună ziua,va rog să mă lămuriți cum pot face sa fie bine.Eu sunt angajata din luna ianuarie anul curent,dar as vrea și un al 2 lea job cum am avut și in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului! roxana.elena roxana.elena Va rog sa ma ajutati, am ramas insarcinata dupa o luna de la angajare ,pana la acest moment am tot avut intreruperi pe cartea de munca din cauza crizei si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avril_dor avril_dor Buna ziua! Daca am contract de munca pe 2ore/zi pot beneficia de indemnizatia minima de 1232 lei? este vreo problema daca vor fi doar 10 luni de contract in ... (vezi toată discuția)