avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executarea silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executarea silita

Aș dori sa știu dacă se poate cere suspendarea executării după ce aceasta a avut loc și s-a întocmit proces verbal. Am citit ca este posibil plătind o cauțiune. Pe rol este deja contestație și în același timp și cererea de suspendare dar între timp executarea a avut loc. Este posibil sa se suspende?

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor unui bej geavela geavela Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie executare silita. dovada existentei contestatiei propriu -zise.calcul cautiune. Av_Mihaita Av_Mihaita Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti: 1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)