avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

camera preliminara

in camera preliminara se poate sa nu ma mai trimita in judecata sa mi dea doar o amenda,art 334 aln4 mi am recunoscut greseala sau ce pot face sa imi recuperez carnetul mai repede multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian banu , utilizator 23:51, 22 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Condamnarea va avea loc dupa finalizarea cu camera preliminară.
Mai aveti de așteptat.
multumesc de raspuns,pot cere in camera preliminara un termen de judecata mai apropiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penală este o condamnare, pot rămâne fără permis? Adrian banu Adrian banu Amenda penală este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă primesc amenda penală? Mulțumesc Pt răspuns! (vezi toată discuția)
Art 334 aln 4 Adrian banu Adrian banu la articolul 334 aln 4 se anulează carnetul? azi am sunat la parchet și mi sa spus ca dosarul a fost soluționat și ca ma trimite in judecată,Menționez ca ... (vezi toată discuția)
Măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară MariusDecebal MariusDecebal Acum 3 ani am fost prins cu o cantiate mica de cannabis sub 0.5 , am fost dus la sectie am raspuns la toate intrebarile lor.Dupa aprox un an am fost chemat la ... (vezi toată discuția)