avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... MODEL DE CONTRACT INCHIRIERE TEREN INTRAVILAN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

MODEL DE CONTRACT INCHIRIERE TEREN INTRAVILAN

Buna ziua! As dori si eu un model de contract de inchiriere teren intravilan zona rurala .Am fost aici la mine in oras la Finante dar numai aveau.. Ma puteti ajuta ,va rog frumos? Multumesc,astept raspuns!
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
gici, utilizator
Cel mai recent răspuns: gici , utilizator 10:06, 23 Mai 2019

gici a scris:

Buna ziua! As dori si eu un model de contract de inchiriere teren intravilan intre o PF si una juridica zona rurala .Am fost aici la mine in oras la Finante dar numai aveau.. Ma puteti ajuta ,va rog frumos? Multumesc,astept raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata pentru un teren despre care nu stim nimic Isabella21 Isabella21 Buna ziua si bine v-am gasit Daca sunteti amabili , as dori sa ma ajutati cu un sfat . Anul trecut am primit o instiintare de plata de la primaria orasului ... (vezi toată discuția)
Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)