avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza contract de munca

In cazul unui Contract individual de munca si a fisei de post anexate, incheiat de firma cu un angajat este necesar sa se mentioneze in mod expres la clauze faptul ca trebuie sa marcheze sumele de bani incasate de la client pe casa de marcat? Nu se subintelege ca trebuie sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 23 Mai 2019
Ese necesar sa se mentioneze in mod expres in fișa postului , iar nerespectarea acestei obligatii sa fie prevazuta in regulamentul intern ca abatere disciplinară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru nerespectat madaonica madaonica Buna ziua! Sunt angajata la program de zi ( 8 ore /zi) la o firma din Constanta . De curand fisei postului s-a adaugat responsabilitatea de a intocmi unele ... (vezi toată discuția)
Neasumarea atributiilor goplanet goplanet Locul de munca nu este specificat pe contractul de munca (s-au gandit inca de la angajare ca vor muta angajatii in interiorul institutiei intre servicii, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului saftmiki saftmiki am o intrebare! fisa postului trebuie sa existe neaparat la fiecare dosar de personal?am un angajat care nu vrea sa semneze fisa postului?mi-a cerut art sau ... (vezi toată discuția)