avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit restant CAR
Discuție deschisă în Executare silită

Credit restant CAR

Am avut un credit de 15000 lei la un IFN tip CAR. La un moment dat nu am mai putut plati ratele si dosarul mi-a fost dat unui executor. Acesta si-a adaugat taxele iar in final, suma totala supusa popririi din salariu a fost de 10728 lei din care: 9054 lei credit restant + dobandai si taxe executor - 1674,74 lei. Sumele au inceput sa fie virate de executor din noiembrie 2016, ele fiind diferite in functie de sumele retinute si virate de angajator, salariul meu fiind variabil de la o luna la alta, in functie de anumite bonusuri lunare. Ceea ce vreau sa intreb este daca este corect sa se mai calculeze dobanda in fiecare luna dupa ce creditul este supus executarii? Este corect ca sumele virate sa fie impartite aleatoriu pe credit si dobanda, uneori, de exemplu, dintr-o rata de 763 de lei, 700 de lei au foat trecuti doar la dobanda si doar 63 de lei la credit. In aceste conditii creditul a scazut mai incet iar dibanda s-a tot adaugat, lunar aproape la acelasi sold.

Alte discuții în legătură

Dobanzi exagerate ela_ela1974 ela_ela1974 buna ziua suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie. Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am fost girant la un contract de credit in 2007 si din dec 2012 mi s-a infiintat poprire pe pensie deoarece imprumutatul nu si-a achitat ratele cca 2 ani. Abia ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu raymona neacsu raymona neacsu Buna ziua ! Cum se procedeaza in cazul popririlor ? Avem un salariat care are un venit net lunar de 2710 din care i se retin : sindicatul (34 de lei) si mai ... (vezi toată discuția)