avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Când pot ieși la pensie? Sunt născută pe 12.09.1970,lucrez din data de 17.12.1988 .Am grupa 1, 6 ani 11luni și 14 zile, iar grupa 2, 5 ani și 4 luni iar restul până în prezent fără grupă. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Dragomirescu , utilizator 18:15, 23 Mai 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta la 59 ani.
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 58 ani.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 43 ani, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala esye de35 ani, fara stagiul asimilat.
La acest moment aveti aproximativ 33 ani si 5 luni de stagiu.
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare femei Irina1201 Irina1201 Buna ziua, as dori sa stiu la ce varsta pot iesi la pensie avand urmatoarea situatie: - data nastere: ianuarie 1968 - data angajare: noiembrie 1986 - 7 ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare SzMaria SzMaria Bună ziua! O femeie născută la data de 26.09.1968 cu o vechime de 31 ani si 11luni, pînă în prezent din care: 8 ani si 3 luni grupa I de munca munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Utilizator.nou92 Utilizator.nou92 Buna ziua. Doresc sa stiu cand as putea sa ies la pensie daca am 14 ani grupa 2 . Si in total am 33 de ani de munca. Iar varsta de 50 ani. Multumesc ! (vezi toată discuția)