avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare femei

Buna ziua, as dori sa stiu la ce varsta pot iesi la pensie avand urmatoarea situatie:
- data nastere: ianuarie 1968
- data angajare: noiembrie 1986
- 7 ani perioada grupa 1
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Irina1201 , utilizator 12:35, 21 Septembrie 2016
Limita de varsta la 59 de ani si 6 luni.
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 58 de ani.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 43 de ani, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 35 de ani, fara stagiul asimilat.
La acest moment aveti 33 de ani si 3 luni de stagiu.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Lacramioara Dragomirescu Lacramioara Dragomirescu Când pot ieși la pensie? Sunt născută pe 12.09.1970,lucrez din data de 17.12.1988 .Am grupa 1, 6 ani 11luni și 14 zile, iar grupa 2, 5 ani și 4 luni iar ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare! am 53 de ani si 35 de ani in campul muncii, fara grupe. ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua. Am 53 de ani si 35 de ani in campul muncii, fara grupe. Conform noii legi a pensionarii care inteleg ca este valabila din septembrie 2021, cand ar ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Utilizator.nou92 Utilizator.nou92 Buna ziua. Doresc sa stiu cand as putea sa ies la pensie daca am 14 ani grupa 2 . Si in total am 33 de ani de munca. Iar varsta de 50 ani. Multumesc ! (vezi toată discuția)