avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bani stransi pentru reparatii/modernizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bani stransi pentru reparatii/modernizari

Buna ziua.

Doresc sa vand apartamentul, iar in contul asociatiei de proprietari s-au strans pe numele meu 3000 lei. Am dreptul sa recuperez acesti bani? Cum pot face acest lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 17:01, 28 Mai 2019
Nu puteti solicita decat fondul de rulment.Fondul de reparatii nu se restituie.
Multumesc. Dar care e diferenta? Poate cei 3000 lei sunt de fapt fond rulment si nu stiu eu. Precizez ca nu vorbim de reparatii care s-au efectuat. Atat este soldul in momentul de fata. Daca e fond de rulment, cum pot sa-i recuperez?
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
SorinaMihaela, utilizator
Pentru recuperare,faceti cerere catre presedinte.
Fondul de rulment are valoare celei mai mari intretineri din anul precedent...deci nu poate fi 3000.
Dar este ciudat ca aveti la fondul de reparatii 3000 lei.Se strang pentru ceva anume? Pentru refacerea terasei,anvelopare..?
Se strang pentru izolatia exterioara. Multumesc de raspuns, deci pot sa-mi iau adio de la banii aia. Asta este.
Pentru completa si corecta dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
Conform dispozitii mentionate ,in cazul tranzmiterii dreptului de proprietate ,se poate restitui fondul de rulment dupa achitarea integrala a obligatiilor financiare
Fondul de reparatii nu se restituie deponentului

Alte discuții în legătură

Fond rulment si fond reparatii Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua, Am devenit proprietarul unui apartament in urma cu cateva saptamani, iar acum cateva zile s-a afisat lista cu plata intretinerii. Fostul ... (vezi toată discuția)
Fond reabilitare elenazan elenazan Daca am fond de reabilitare a blocului de 900 lei , doresc sa vand apartamentul , de la cine as putea sa recuperez acest fond , de la noul proprietar sau de la ... (vezi toată discuția)
De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care ... AngiM AngiM De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care nu se rambursează la vânzarea apartamentului), cât și fond de rulment. În noiembrie s a ... (vezi toată discuția)