avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat persoana care ia subventie Apia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat persoana care ia subventie Apia

Buna seara,
Doresc sa-l i-au pe tatal meu in intretinere! Are subventie Apia, 2000 de lei/an!! Il pot lua pt a avea calitatea de coasigurat?? Oare pt aceste subventii trebuie depusă Declaratia Unica la Anaf??
Mulțumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:33, 24 Mai 2019
Nu poate avea calitatea de coasigurat. Strict pentru subventie nu se depune declaratie unica. Sa nu cumva sa trebuasca sa depuna pentru venitul din activitatile agricole daca are teren sau un numar de animale peste un plafon si pentru care trebuie sa plateasca impozit pe norma agricola. Va rog sa cititi in codul fiscal la art.103 pana l art. 107 la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
venituri activitati agricole aviva53 aviva53 Buna ziua ! Un PFA vinde in anul 2017 produse agricole in valoare de 20.000,00 lei...cum/unde trebuie declarat acest venit ./..in vederea ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cu cod caen 0150 cresterea animalelor crisrian crisrian Buna ziua .Am un PFA cu cod caen 0150 cresterea animalelor, As dorii sa stiu ce declaratii trebuie sa depun? Ce contabiliate tin ,am masura 141 ,am facturi ... (vezi toată discuția)