avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

buna seara. Am o intrebare, detin propritate cu teren din anii 89 care lam cumparat sub semnatura privata si nu am titlu,de atunci il detin fara sa ma tulbure cineva. si de o vreme am facut cerere la judecatorie sami elibereze primaria titlu, la care primaria se opune judecatoria mi.a dat castig de cauza li.au obligat sami elibereze titlu pe primarie si comisia judeteana. la care ei au formulat apel. intrebarea mea este le pot da lor castug de cauza ?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 14:46, 24 Mai 2019
este foarte greu sa primiti aici un raspuns, fara studiu prelabil de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin dreptul de proprietate Morozan Maria Morozan Maria Detinem a suprafata de pamant pentru care nu exista titlu de proprietate si dorim sa intabulam aceasta suprafata .Suprafata de teren a fost dintotdeauna ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã pentru partaj miki70_is miki70_is Se poate face ieşirea din indiviziune(partaj judiciar) a unei suprafeţe de teren în baza Sentinţei civile definitive şi irevocabile sau trebuie emis ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila uzul capiunii. executare vecini? baciucristian baciucristian Buna seara.Am o hotarare defenitiva. si irevocabila uzul capiunii castigat in urma cu un an. Mi-a fost recunoscuta vecinatatea cu primaria care a si semnat pe ... (vezi toată discuția)