avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca intre persoane fizice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca intre persoane fizice

Buna ziua! Mă gândesc la posibilitatea de a angaja o persoana fizica pe postul de femeie de serviciu (menajera), part-time (pentru patru ore/zi), eu insami fiind persoana fizica. Este posibil acest lucru? Îmi permite legea? Și dacă da, mă puteți ajuta cu lista de documente necesara?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:12, 24 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se poate acest lucru, insa trebuie sa respectati toate prevederile legale care se aplica angajatorului PJ sau PFA. Adica: fisa medicala de aptitudine, contr de munca, inregistrare contract in Revisal, instructaj SSM (protectia muncii), fisa postului, stat de plata si plata contributiilor la bugetul de stat, D112, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt angajarea in alim. publica(fast-food) sir_allan_999 sir_allan_999 Buna ziua! As dori o lista completa cu documentele si demersurile necesare in vederea angajarii de personal pentru un fast-food (dosarul complet pe care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca intr-o asociatie de proprietari ceau ceau Care sunt actele care trebuiesc completate pentru a angaja cu forme legale femeia de servici? Daca lipseste ceva rog sa ma corectati: Contract de ... (vezi toată discuția)
neinscriere in reges favex favex Avem o asociatie de proprietari cu 16 membri. Avem presedinte , comitet executiv, administrator, femeie de serviciu si cenzor ultimii 3 fiind angajati part ... (vezi toată discuția)