buna ziua.as dori sa ma informez asupra unui anumit lucru.am achizitionat in anul 2006 un card de cumparaturide la o anumita banca cu care am achizitionat un telefon si a mai ramas o anumita suma pe cardul respectiv.imi amintesc ca ultima data cand am platit suma minima ceruta de banca prin factura a fost undeva in 2013 august sau septembrie.am primit posta executarea silita de la tribunalul sectorului de catre un executor judecatoresc facuta la cererea unei firme de recuperari PROSPEROCAPITAL SRL cu sediul in Luxemburg.prin urmare intrebarea este daca acel card de care am spus emis in anul 2006 si avand ultima plata facuta in anul 2013 termenul este legal pentru a fi executat silit.va multumesc
Da, fără să depuneti contestație la.executare rămâneți debitor.
Ca sa vedeti daca aveti sanse sau nu ar trebui să mergeți cu actele la avocat.
Judecătorii judeca pe baza de acte si de argumente juridice și avocatul.ar putea face o examinare preliminară a cazului iar apoi sa va expună opinia sa.
pot sa apelez la serviicile dumneavoastra in calitate de avocat pentru contestatie la executare si in eventualitatea ca acum nu sant in tara?ma refer la calitatea de reprezentare
pot apela la serviicile dumneavoastra in calitatea de avocat pe care o aveti pentru depunerea unei contestatii la executarea silita si in eventualitatea ca momentan nu sant in tara.adica sama reprezentati mai direct
pot apela la serviicile dumneavoastra in calitatea de avocat pe care o aveti pentru depunerea unei contestatii la executarea silita si in eventualitatea ca momentan nu sant in tara.adica sama reprezentati mai direct