Buna seara! Am nevoie de o lamurire, deci: Am incheiat un contract de asistenta juridica cu un avocat, intr-o speta civila. Verbal, domnul avocat m-a asigurat ca va redacta si ma va reprezenta insa, nu a stipulat in contract si reprezentarea iar eu, de buna credinta, am semnat fara sa citesc. Actiunea a fost respinsa de catre instanta la prima infatisare motivatia fiind aceea ca ceea ce am cerut nu este de competenta instantei. As vrea sa stiu daca este legal si moral ca domnul avocat sa pastreze toata suma platita ca onorariu doar pentru ca a redactat si depus o cerere care, nici macar nu era de competenta instantei, lucru pe care nu eu trebuia sa-l stiu. In plus, nu m-a instiintat despre proces, eu afland despre respingerea actiunii de pe internet. Spuneti-mi, va rog, nu exista limite la fixarea unui onorariu? Va multumesc
Am luat legatura cu dumnealui, mi-a spus doar ca actiunea a fost respinsa pe fond si ca onorariul ramane integral platit conform contract. Desi in contract scrie redactare...etc plus deplasare caci urma sa se deplaseze in provincie....ceea ce nu s-a intamplat. Nu ma impac cu faptul ca dumnealui i se pare ok sa perceapa 2000 lei doar pentru acea redactare.....Va multumesc