avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Identificare numar carte funciara/proprietar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Identificare numar carte funciara/proprietar

Buna ziua! As dori sa stiu cum pot afla numele proprietarului unui teren necadastrat daca am doar numarul topografic al terenului. Nu stiu cum as putea afla numarul CF, pornind de la acest numar topo, si respectiv, din CF, numele proprietarului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mcam , utilizator 08:52, 29 Mai 2019
nu puteti afla . daca este un teren aparent parasit il puteti ocupa temporar , faceti curatenie, bateti catva pari in pamant cateva balize si incepeti dvs masuratorile ca si cand ati dori sa incepeti sapaturile pt. fundatie ,puneti si un afis mare la intrarea pe teren '' angajam mesteri pentru constructie casa pe acest teren''

Sa vedeti ce repede vine propietarul , iar cand vine propietarul il intrebati cum il cheama....si eliberati terenul .
Multumesc pentru ajutor!
@mcam Mergeți la OCPI. Pe lângă fiecare OCPI este pripășită o faună întreagă, tot felul de atârnători. Cu 50 de lei (ATENȚIE! plătiți după!) vă rezolvă. Vorbesc din experiență.
Am inteles. Multumesc!
- daca va aflati intr-o zona in care a functionat decretul lege 115/1938 (Transilvania) atunci fiecarui nr topografic vechi ii corespunde un CF si un Proprietar, O cerere de consultare a arhivei la BCPI in raza caruia se afla imobilul este suficienta (in general aveti sprijinul unui functionr public).
- daca va aflati intr-o zona de unde vin respectabili domni ce v-au raspuns deja... chiar daca exista la primarie un registru agricol in care puteti gasi proprietarii sau planuri de lg 18, unde de asemenea gasiti proprietarii... puteti incerca orice varianta...

Alte discuții în legătură

Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după cf dar ... Sadams Sadams Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după CF dar acesta nu are reprezentare grafica la link-ul de mai jos ... (vezi toată discuția)
Unificare loturi de teren floristiclete floristiclete Sunt proprietara a 4 loturi de teren intravilane neuniforme care sunt lipite unul de altul. Deschiderea este de 15 metri pe trei din aceste loturi (care sunt ... (vezi toată discuția)
Cadastrare elafinta elafinta Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)