avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcarea motocicletei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcarea motocicletei

Buna ziua,spuneti va rog daca este legal sa parchezi o motocicleta in incinta unui bloc,în urma căruia se simte miros de benzina,pereții scării s-au distrus,pete de ulei curse pe jos,ușa de termopan de la intrarea in scara distrusă.Exista o lege care să interzică acest lucru,daca da care si unde trebuie sa apelăm ca locatari.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:40, 26 Mai 2019
Daca aveti asociatie de proprietari apelati la presedinte si comitetul executiv sa intervina si sa interzica stationarea motocicletei in interiorul blocului. Sesizati situatia si la ISU.
Interiorul blocului de locuit in comun reprezinta parte comuna
Conform dispozitii in vigoare L nr 196/2018,proprietarul nu are dreptul sa schimbe destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de inchiriere sau de folosinta
Daca la nivelul condominiului este infiintata asociatie de proprietari sesizati oficial reprezentantul legal=presedinte de asociatie,eventual serviciul specializat din primarie
Daca la nivelul condominiului nu exista asociatie de proprietari,sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: la ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: la parterul blocului in care locuiesc, a fost ridicata o constructie din termopan care limiteaza atat ... (vezi toată discuția)
Miros urat in scara blocului mara_sa mara_sa Buna seara! In scara blocului in care locuiesc persista un miros extrem de urat (de cel putin 7-8 luni, inca de cand m am mutat in acest bloc) care provine de ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de bloc, blocul ... RODICA HANES RODICA HANES As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de bloc, blocul este asociatie de proprietari, pentru ca mobile de toate tipurile care ocupa spatiul, pe langa ... (vezi toată discuția)