avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de bloc, blocul ...

As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de bloc, blocul este asociatie de proprietari, pentru ca mobile de toate tipurile care ocupa spatiul, pe langa care de aia te strecori sa ajungi la usa liftului, sa fie luate.
Presedintele nu se implica. Pompierii, cei de la Primarie? Sunt etaje sufocate de aceste lucruri lasate pe scara. Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: RODICA HANES , utilizator 16:41, 21 Noiembrie 2022
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari are obligatia legala sa intocmeasca regulament de ordine interioara in care sa prevada reguli generale de respectat de catre locatari referitor la modul de utilizare parti comune
Autoritatile nu permit depozitarea de bunuri cu risc in partea comuna de condominiu
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie cu document inregistrat sau preluat pe baza de semnatura
Daca presedintele de asociatie este dezinteresat in solutionare,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari si ISU
Succes !
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Blocare partiala usa acces in apartament buna ziua, locuiesc ... dj_sherbu dj_sherbu Blocare partiala usa acces in apartament Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc, chiar in dreptul trapei de acces in subsolul blocului. In zona ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt instrumentele prin care un administrator ... RODICA HANES RODICA HANES Buna ziua. Care sunt instrumentele prin care un administrator sau un presedinte de bloc poate sa faca locatarii sa nu mai depoziteze lucruri pe casa scarii ... (vezi toată discuția)