avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul media concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul media concediu medical

O persoana intra in luna ianuarie in concediu medical, cod indemnizatie 01, , nu are stagiu complet de cotizare( are doar 104 zile) , nu i se deconteaza concediu medical, in luna februarie aduce concediu medical cod indemnizatie 14 , pt aceasta nefiind conditie stagiu de cotizare. Cum se calculeaza media veniturilor pt stabilirea indemnizatiei de concediu medical, veniturile realizate in utimele 6 luni impartit la 104 zile sau la 124 ( cele 104 anterioare si 20 cat a fost concediu medical din ianuarie neplatit)
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal GeoGagu GeoGagu Buna ziua! Sunt angajata unei scoli particulare si am o mica nedumerire. Din luna sept 2013 am inceput munca pe jumatate de norma,am lucrat pana in decembrie ... (vezi toată discuția)
Stagiu minim cotizare pentru concedii si indemnizatii GABBI8 GABBI8 Care este nr.de zile lucrate / lucratoare pe care trebuie sa il aiba o luna stagiu minim de cotizare pentru concedii si indemnizatii? Este in regula luna ... (vezi toată discuția)