Buna ziua!!locuiesc intr un bloc nou.5etaje+demisol+mansarda-105 apartamente,o singura scara.locuiesc la etajul 3.Vecinii de sub mine,inclusiv etaj 1 si parter au o pata immensa in coltul bucatariei si s a scurs si mai jos.Problema este de acum 2 ani.la vecina de sub mine locul este uscat.cea de mai jos spune ca i se infiltreaza apa cand ploua.Eu am decupat la bucatarie nisa de rigips si am dat de un tub vertical,fara coturi sau ramificatii de tevi.locul este complet uscat .chiuveta se afla la doi metri distanta de acest tub.Acum habar nu am pe unde se duce apa refolososita de la chiuveta.este un singur furtun care intra de la chiuveta direct in peretele cu vecinul si cele de apa rece si calda.normal Nu era sa avem si noi vedere in apartament unde este legata scurgerea.nu avem nici schita tehnica a blocului.Intrebarea mea este cine trebuie sa desluseasca problema.Eu nu am cum sa vad prin pereti.toti isi dau cu parerea .nici macar Nu stim daca este scurgerea pluviala.Mentionez ca eu nu am nici o pata de apa sau sa vad ca neregula ar fii de la mine.Cine trebuie sa se ocupe???multumesc!!!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista baza tehnica specializata care identifica si localizeaza cu precizie traseul instalatiilor sanitare,electrice
Apelati la operator economic specializat
Solutionarea revine in exclusivitate asociatieid e proprietari sau daca nu este infiintata,
proprietarii trebuie sa convina modalitatea de identificare factor generator si remediere
Buna ziua!!!Mai am totusi o intrebare.Cine va platii toata lucrarea aceasta.Ca de obicei sunt persoane care isi dau cu parerea zicand ca este vina mea.Vina in ce sens??Atata vreme cat nu avem acces sau vedere la tevile de scurgere si de la mine nu constat nici o defectiune,ce vina as avea???Oricum dezvoltatorul nu colaboreaza.Este un bloc cu mari probleme.o singura:pompa de presiune la doua blocuri (deja schimbata de noi),tavane cazute,subsolurile reizolate(cauza castigata impreuna cu alte trei blocuri),alte infiltratii,al doilea lift care Nu funtioneaza de doi ani din cauza ca Nu esista cartea tehnica (fire legate pe sub pamant),gresie de proasta calitate,Nu scara de incendiu....etc etc.Bloc din 2015.Si mie mi se spune de catre Presedintele blocului ,ca eu trebuie sa chem instalator.Nu cheama instalator cei care au problema in casa???Eu cel putin am chemat la mine.Binenteles mi a confirmat ca la mine nu este nici o problema,si mai departe mi a spus ca este problema asociatiei.Va multumesc si astept raspuns....
Infiltratii apa
Roxana51
Locuiesc la etajul 3.Bloc format din 5+demisol+mansarda.Constructie bloc 2015.De doi ani incoace vecinii de la 2,1,parter au coltul bucatarie patat,destul de ... (vezi toată discuția)
Teava comuna sau nu
cocosin
Buna ziua
Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. De curand vecinii de la etajele inferioare au venit zicand ca i-am inundat la bucatarie.
Am chemat instalatorul ... (vezi toată discuția)