avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie întreținere

Dacă copilul căruia i se plătește pensie de întreținere a împlinit vârsta de 18 ani, nu mai urmează nici o formă de învățământ dar nici nu lucrează, în ce condiții i se sistează plata pensiei de intretinere?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:13, 25 Mai 2019
obligatia de intretinere inceteaza la implinirea varstei de 18 ani. pur si simplu.
La împlinirea vârstei de 18 ani, era încă elev în clasa a XII. Instanța a hotărât ca pensia de întreținere să fie plătită până la vârsta de 26 de ani dacă își continuă studiile. În momentul acesta nu mai este elev. Cum se sistează acordarea pensiei de intretinere!?
E atât de simplu, nu o mai trimiteți. Dumneavoastră trebuie să o sistați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara maya-marya maya-marya Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe care am sa o prezint: In urma unui divort, a ramas un copil in grija mamei, care urmeaza sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Radu Aura Radu Aura Am instituit poprire cu nume de intretinere pe salariul unui salariat, insa am urmatoarea nelamurire: copilul este clasa a- XII-a, daca nu continua studiile ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor dandascalu44 dandascalu44 buna ziua, am o hotarare de divort, definitiva, conform caruia mi s-a stabilit plata pensiei de intretinere pentru copil, pana la implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)