avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit

Ptr o suprafata totala masurata a imobilului de 739 mp (in act 807 mp)in care da construit o casa noua de 11,35 m fata,12,35 m spate respectiv partile laterale de 9,70 m si 9,80m(aceasta fiind dimensiunea fundatiei [parter]+ etaj la fel aceleasi dimensiuni (de mentionat faptul ca are acoperis drept )si fiind in zona rurala (nordul jud galati -90 km de oras)fara facilitati publice!as fi interesat sa stiu cam cum s-ar calcula impozitul ptr dimensiunile sus mentionate in 2019?cat ar ajunge real si corect ?ptr ca am o banuiala a mea cum ca cei de la taxe si impozite incearca sa ma cam incarce si nu doar pe mine ci si pe alti oameni!cred ca nu ai bani in buget local si incearca diferite tertipuri si experimente pe oameni !!!daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator!!!multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare lumi71 lumi71 Buna ziua Va rog, in masura posibilitatilor, sa ma consiliati in urmatoare problema: Am achizitionat o proprietate la tara compusa din casa+teren. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)
Doresc sa construiesc un spatiu comercial pe teren propriu dar un vecin nu imi semneaza acordul grigorepl grigorepl buna ziua! am intr un oras din judetul galati un teren central de aprox. 400 m2 cu o deschidere de 9.5 m si se inchide in 7 m liniari iar acolo doresc sa ... (vezi toată discuția)