avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire anrp

Ce grila notariala(din ce an) se foloseste de anrp la calculul despagubirilor?
Multumesc pt promptitudinea raspunsului. Spuneti mi, va rog, ce pot sa fac?! Eu am castigat procesul in 2019....de ce nu mi aplica grila din 2019?!? Sau cea din anul 2008 cand am initiat procesul? De ce o grila intermediara care ma dezavantajeaza? Este legal/corect sa aplice o grila intermediara??? Exista vreo cale legala in acest sens?.
Nu exista nici o cale din pacate,legea facuta in timpul guvernării Ponta 165/2013 prevede acest aspect.Nu mai contează prea mult pt ca oricum mai durează ani buni pana se fac plățile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu anrp RicaRamurica RicaRamurica Am o problema cu ANRP. O firma care face grila notariala a uitat in 2013 sa evalueze terenurile extravilane de la comune ( pasuni/ islaz/fanete , livezi si ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)