avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... masina vanduta fara acte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

masina vanduta fara acte

Cum pot recupera o masina vanduta fara acte de fiul meu.Nu stiu care este persoana care o foloseste acum ,pentru ca s-a vandut de la unul la altul fara acte.Pot face o sesizare la Politia rutiera pentru a fi oprita in trafic.Eu nu o pot opri chiar daca o vad in trafic.As vrea sa o scot din evidenta mea la fisc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 27 Mai 2019
Va confruntati cu situatie delicata atat timp cat fiul dv fara acordul si fara drept legal a instarinat bunul mobil
In momentul in care sesizati la politie,automat se vor realiza cercetari inclusiv asupra fiului dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare Iuliadenisa997 Iuliadenisa997 Buna! Anul trecut am vandut o masina fara insa sa fac contract de vanzare cumparare. Problema este ca am dat si actele masinii ramanand doar cu copiile fara sa ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiva, inclusiv fiscala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , In anul 1998 am vandut cu factura (pe societate comerciala tip SRL) un autovehicol fara a face actele de vanzare-cumparare si restul ;m-am inteles ... (vezi toată discuția)