avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refulare canalizare intr-un apartament de la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refulare canalizare intr-un apartament de la parter

Buna ziua,

In urma cu cateva saptamani a refulat canalizarea intr-un apartament de la parter.
Costurile de reparatie pot fi introduse pe listele de intretinere? Vina este comuna, a proprietarilor, care arunca tot felul de obiecte in toaleta si chiuveta. A mai patit asta si anul trecut, iar cei de la asigurare i-au spus ca daca o mai pateste, ii va creste substantial suma de plata.
De asemenea, aceste costuri pot fi repartizate doar pe respectivul bloc? Sunt patru blocuri cu cate o scara fiecare.
Cel mai recent răspuns: Bogdan_86 , utilizator 20:16, 28 Mai 2019
Corect ce scrie acolo in lege, doar ca in cazul de fata nu se stie cine este vinovat; nimeni nu va recunoaste ca arunca tot felul de servetele si alte minunatii in vasul de toaleta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile pentru părțile comune ale asociației de proprietari sem@mps-design.ro sem@mps-design.ro Am înțeles că Legea 287/2009 privind Codul Civil stipulează la Art.654, aliniatul (2) că pentru părțile comune folosite exclusiv de către unii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu reparatie teava de canalizare de pe scara blocului veres_cristian_sm@yahoo.co.uk veres_cristian_sm@yahoo.co.uk As dori sa stiu ca din punct de vedere legal cine are obligatia de a contribui la plata reparatiei unei tevi de canalizare sparte (intre iesirea din scara ... (vezi toată discuția)